Je bent hier: home | nieuws

Nieuwe website Hart en Zeil

Tijdens de vorige editie van Hart en Zeil (2009) is gebleken dat een online medium verbindend werkt naar alle ouders, vrijwilligers, sponsoren en niet in de laatste plaats de kinderen zelf die aan Hart en Zeil hebben deelgenomen. Zowel in de voorbereiding, tijdens het evenement als na het evenement is behoefte aan een medium wat iedereen in staat stelt om snel informatie te vergaren over het evenement.

myriadm.pngOm hierin te voorzien hebben wij gemeend om onze oude website grondig onderhanden te laten nemen. MyriadM te Sneek (tevens sponsor van Hart en Zeil) heeft voor ons een nieuwe website ontworpen en gerealiseerd. Middels deze website zijn wij in staat om snel en eenvoudig informatie over Hart en Zeil te delen. Ook het beheer van de site is zeer gebruiksvriendelijk geworden. Een woord van dank gaat dan ook uit naar Paul van Goor (algemeen directeur MyriadM), Marrit Nijboer (grafisch vormgever) en Peter Dirk Huitema (technische realisatie) voor hun inzet en bijdrage aan deze website.


Wij horen graag van jullie of onze nieuwe site voldoet aan jullie verwachtingen. Heb je nog tips, ideeën, enzovoorts, laat het ons weten via de contactpagina.

Terug